Kdy se rozhodnout pro zvětšení vlastním tukem a kdy pro implantáty?

Změna velikosti či tvaru poprsí již dávno není doménou jen modelek či manželek milionářů. Stále častěji podstupují plastické operace i obyčejné ženy, a to z různých důvodů. Ať již za jejich motivací k perfektnímu dekoltu stojí touha po dokonalém těle, snaha zvýšit si sebevědomí, nebo zdravotní důvody, jejich přání jim rádi pomůžeme splnit.

Tuk vs. implantát: po čem sáhnout?

Metod zvětšení prsou je více, a i Vy možná přemýšlíte, jaký je pro Vás ten pravý. Zde naleznete argumenty pro a proti zvětšení prsou silikonovými implantáty případně tukem.

Silikonové implantáty. Klasika, která frčí.

Rychlejší je proces zvětšení prsou pomocí silikonových implantátů. V nabídce kliniky Clinic for Luck jsou implantáty kulaté a kapkovité – oba druhy Vám rádi představíme na individuální konzultaci.

Výhodou prsních implantátů je, že pro zvětšení prsou postačí jen jedna operace. Efekt je navíc rychlý a výsledek je zaručen.

Do karet silikonovým implantátům nehrají viditelné jizvy ani přítomnost cizího tělesa v těle.

Lipotransfer: 2v1, které vyřeší Vaše trápení.

Naprosto přirozeného vzhledu dosáhnete díky lipotransferu, neboli zvětšení prsou vlastním tukem. Díky němu zeštíhlíte v problematické partii a objem získáte v oblasti hrudníku.

Díky zvětšení prsou vlastním tukem se v těle nenachází žádná cizí tělesa a efekt je naprosto přirozený. Ženy po zákroku jistě ocení i jizvičky, které jsou jen velmi drobné.

Řešení 2v1 je u žen stále oblíbenější, má však i své nevýhody. Mezi ně patří například nemožnost zaručit, jak bude výsledek po operaci vypadat. Operace není vhodná pro velmi štíhlé ženy, které nemají dostatek „stavebního materiálu“.

Vždy je třeba myslet na to, jak se tukové buňky v těle chovají. Trápíte-li se například neustálým kolísáním na váze, budou se stejně chovat i vaše ňadra. V operovaný tuk se navíc postupem času vstřebává a je tak potřeba po nějaké době dojít na jeho doplnění. Ne vždy je to však na škodu, obzvlášť pokud máte na těle problémových partií více.

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv způsob, rádi s Vámi vše probereme a poradíme Vám, jaká varianta je právě pro Vás ta nejlepší.

Zamluvte si svůj termín nezávazné konzultace ještě dnes.

MUDr. Pavel Giebel

Online poradna V poradně Vám rádi odpovíme na Vaše dotazy ohledně plastické chirurgie. Vložte dotaz a my Vám co nejdříve odpovíme.

Přihlašte se k odběru novinek a akčních nabídek z naší kliniky.