Clinic for Luck je pro vás bez přerušení otevřená i v současné situaci. Pečlivě dbáme všech pokynů i opatření a operační výkony jsou 100% bezpečné. Léto se kvapem blíží a právě teď je nejvhodnější doba na plastické operace. Letos zřejmě nebude s největší pravděpodobností možné jet na dovolenou do zahraničí a pochlubit se pěknou postavou na pláži. Proč si ale nepřipravit vysněnou postavu do plavek už teď. Léto je čas pohody a odpočinku, který si užijete ještě intenzivněji, když si zvýšíte sebevědomí krásnou postavou a ladnými křivkami.

Naši zkušení lékaři s mnohaletou praxí a jejich sehrané týmy jsou garancí perfektního výsledku a vy budete u vody nebo bazénu vzbuzovat obdivné pohledy. Ať už toužíte po plochém bříšku do plavek, dokonalých ňadrech do letních šatů nebo se chcete zbavit přebytečného tuku, nabízíme vysoce kvalitní služby v celém spektru plastické chirurgie. Clinic for Luck má na všechny zákroky příznivé ceny a reference našich spokojených klientů z České republiky i zahraničí jsou zárukou té nejvyšší kvality. 

Neváhejte se na nás obrátit s jakýmikoli dotazy. Naši specialisté jsou vám plně k dispozici. 

MUDr. Pavel Giebel

Online poradna V poradně Vám rádi odpovíme na Vaše dotazy ohledně plastické chirurgie. Vložte dotaz a my Vám co nejdříve odpovíme.

Přihlašte se k odběru novinek a akčních nabídek z naší kliniky.