Tým Clinic for Luck se rozšiřuje o dalšího lékaře, specialistu na gynekologii a sexuologii MUDr. Pavla Tomeše.

Díky jeho letitým odborným zkušenostem a praxi můžeme naše portfolio zákroků obohatit o další služby a vyjít vám vstříc v širší škále vašich přání a potřeb.

Dopřejte si krásu, komfort a vyšší sebevědomí s Clinic for Luck.

Nová kapitola estetické gynekologie na Clinic for Luck

MUDr. Pavel Tomeš se na klinice Clinic for Luck zařadí po bok plastických chirurgů MUDr. Pavla Giebela a MUDr. Josefa Němečka. Jeho odborné zkušenosti umožní naší klinice nabídnout klientům další zákroky v oblasti estetické gynekologie. 

V současnosti již na klinice v tomto oboru provádíme tyto zákroky:

  • modelace genitálií
  • labioplastika
  • obnažení a redukce předkožky klitorisu
  • hymenoplastika
  • plastická operace vaginy
  • perineoplastika (plastika hráze)
  • paginoplastika (poševní plastika)
  • opravy jizev po porodním poranění

Mezi novými zákroky bude k dispozici:

  • Aplikace kyseliny hyaluronové do intimních partií – řešení asymetrie a atrofie velkých stydkých pysků, suchost poševní sliznice a korekce jizev po porodu.
  • Laserové výkony – omlazení poševní sliznice, odstranění kondylomat či bradavic a řešení mírného stupně močové inkontinence.
  • Zvětšení bodu G – díky augmentaci bodu G pomocí kyseliny hyaluronové mohou ženy, které dosáhly pouze klitorálního orgasmu, dosáhnout i orgasmu vaginálního.
  • Odhalení klitorisu – provádí se neinvazivně pomocí kyseliny hyaluronové, která předkožku klitorisu nadzvedne a umožní tak lepší dráždivost při pohlavním styku. 

Zkušený gynekolog s vlastní praxí

Lékařské vzdělání získal MUDr. Pavel Tomeš na renomované Lékařské Fakultě Univerzity Karlovy v Plzni, kde v roce1998 promoval. Po získání I. atestace z gynekologicke a porodnictví, následovala evropská atestace ve stejném oboru a diplom celoživotního vzdělávání lékařů ČLK.

MUDr. Pavel Tomeš absolvoval v této oblasti také doktorandské studium (specializace na Patofyziologické mechanismy endometriózy) a získal atestaci v oboru sexuologie. Od počátků své praxe se věnuje gynekologii a porodnictví a na těchto odděleních působil v několika nemocnicích. V současnosti vede svojí vlastní sexuologickou ambulanci a zaměřuje se na zákroky estetické gynekologie.

Podrobnosti o zkušenostech a praxi MUDr. Pavla Tomeše se dozvíte v jeho životopisu.

Estetická gynekologie a medicína

V rámci své praxe se MUDr. Pavel Tomeš zabývá zdravotními a estetickými problémy u žen i mužů. V rámci estetické gynekologie řeší funkční a estetické problémy ženského genitálu, jako jsou například změny tvaru a asymetrie velkých a malých stydkých pysků. Ty mohou vést k mnoha fyzickým i psychickým problémům a ženy omezovat v řadě aktivit. Dále může jít o špatně zhojené jizvy v oblasti intimních partií, vaginální suchost a další problémy, které způsobují komplikace v běžném i intimním životě.

Estetická gynekologie je spolehlivý a funkční způsob řešení zdravotních i estetických problémů.

Estetická medicína využívá nejmodernějších lékařských metod k tomu, aby bylo možné řešit funkční i estetické problémy neinvazivní a šetrnou cestou. V tomto oboru se snoubí snaha o celkové fyzické zdraví i přirozeně krásný vzhled pacienta. V rámci své praxe využívá MUDr. Pavel Tomeš oblíbené a maximálně bezpečné metody.

  • aplikace botulotoxinu
  • aplikace kyseliny hyaluronové
  • ošetření rázovou vlnou

Gynekologie

MUDr. Pavel Tomeš se pohybuje v oboru gynekologie a porodnictví už řadu let. Jako gynekolog se specializuje na především na endometriózu a komplikace s ní spojené. Endometrióza je nezhoubné onemocnění, při kterém roste děložní sliznice i mimo samotnou dělohu. Její příčiny nejsou zatím známé, ale je prokázáno, že je častou příčinnou cyst a neplodnosti.

V souvislosti s endometriózou se MUDr. Pavel Tomeš zabývá také souvisejícími problémy, jako jsou děložní myomy nebo pánevní bolesti. S tím také souvisí jeho zájem o gynekologickou endokrinologii a ultrazvukovou diagnostiku endometriózy. Zároveň patří mezi přední české odborníky s certifikátem na perinatologickou sonografii. 

Pokud máte zájem o některý ze zákroků plastické chirurgie nebo estetické gynekologie, kontaktujte nás

MUDr. Pavel Giebel

Online poradna V poradně Vám rádi odpovíme na Vaše dotazy ohledně plastické chirurgie. Vložte dotaz a my Vám co nejdříve odpovíme.

Přihlašte se k odběru novinek a akčních nabídek z naší kliniky.