Trápí vás přebytečný tuk nebo povislá kůže na břiše a žádné cvičení nepomáhá? Liposukce a plastika břicha vaše problémy dlouhodobě vyřeší. Díky šetrnému zákroku budete mít rychle a snadno krásně ploché, dokonale vytvarované bříško, které budou na pláži všichni obdivovat. Dlouholetá praxe týmu našich zkušených chirurgů je garancí perfektního vzhledu.

Pevné a ploché břicho může mít každý

Povolená kůže na břiše a rozestoupené břišní svaly se nejčastěji objevují jako důsledek těhotenství nebo výrazného snížení tělesné hmotnosti. Pokud toužíte po pevném, plochém břichu, je abdominoplastika optimálním řešením s okamžitým efektem. Plastika břicha už dávno není jen doménou žen po porodu, ale stále častěji ji využívají pro získání vysněného vzhledu i muži

Konkrétní forma zákroku je vždy individuální a domluvíte se na ní při konzultaci s vaším plastickým chirurgem. Obvykle se plastika provádí ve střední části břicha anebo v celém jeho rozsahu až k bokům. Během operace chirurg odstraní přebytečnou kůži, případně přesune pupík do přirozené polohy a zpevní břišní svaly. Zákrok se také často kombinuje s liposukcí, při které dojde k odstranění nadbytečného podkožního tuku.

Zákroku se nemusíte bát

Plastika břicha je naprosto běžný výkon, který se provádí v celkové anestezii a běžně trvá kolem dvou hodin. Také s jizvami si nemusíte lámat hlavu. Řez je veden v podbřišku, takže jizva se schová ve spodním prádle, nebo plavkách a podle rozsahu zákroku můžete mít drobnou jizvičku kolem pupíku. Po operaci zůstanete 2 dny v péči sester a lékařů na klinice a dva týdny v klidovém režimu. Zhruba za dva měsíce pak budete plně funkční. Pokud se chcete v létě ukázat v plavkách s dokonale vytvarovaným bříškem, jaro je ideální čas, kdy operaci podstoupit.
 

MUDr. Pavel Giebel

Online poradna V poradně Vám rádi odpovíme na Vaše dotazy ohledně plastické chirurgie. Vložte dotaz a my Vám co nejdříve odpovíme.

Přihlašte se k odběru novinek a akčních nabídek z naší kliniky.